Zorgpersoneel nodig?

Hoe werkt het?

Stap 1: Offerte

Stap 2: Aanmelding instelling

Stap 3: Aanleveren diensten

Stap 4: Wekelijkse factuur

U levert uw lijst met openstaande diensten aan bij de planners van VivaCare. Zij zorgen ervoor dat het verzorgend personeel een app krijgt. Zij kunnen vervolgens in ons systeem de dienst naar keuze inplannen. Wij bevestigen de dienst aan u. Het enige wat onze medewerkers moeten doen is de begintijden eindtijd invullen. In deze app en dienstenschema laten wij onze medewerkers meteen weten waar ze zich moeten melden, om welke soort dienst het gaat, welke kleding verwacht word en ontvangen zij andere relevante informatie.

 

Onze diensten:

Zorgpayroll:

Één van de diensten waar VivaCare zich als uitzendbureau in onderscheidt is het aanbieden van payroll op maat voor de zorg. Hierin worden cao’s zorgvuldig in acht genomen en worden de medewerkers die u bij VivaCare Hardenberg in beheer brengt beloond naar waar zij recht op hebben. Gelijk werk betekent gelijke beloning en voorwaarden. De mensen die wij voor u contracteren zijn medewerkers van uw instelling, het salaris regelt VivaCare. Pay-roll heeft voor u het voordeel gemakkelijk op en af te kunnen schalen in uren en FTE, geen risico’s bij ziekte en geen administratieve rompslomp.

Werving en selectie:

VivaCare biedt brede dienstverlening als het gaat om het actief zoeken en werven van kandidaten voor uw organisatie. Door een breed netwerk en kennis van de markt vindt VivaCare voor u de kandidaat die u zoekt.

Uitzenden:

Voor tijdelijke pieken in deze bezetting heeft VivaCare uitzend- en detacheringsovereenkomsten met Helpenden, Verzorgenden en Verpleegkundigen 4 en 5. Na een periode op uitzendbasis te hebben gewerkt worden de medewerkers van VivaCare in dienst genomen en gedetacheerd.

Detacheren:

Goede zorgverleners blijven! VivaCare beschikt over zorgverleners die we voor langere termijn detacheren. Dit als additionele dienst op het reguliere “uitzenden”. Een detacheringsperiode wordt op maat met u afgestemd. Wilt u vervolgens verlengen, dan bent u als bestaande klant uiteraard het eerst aan de beurt. Dit onder het motto: “omdat u al zoveel zorgt, laat VivaCare een beetje voor u zorgen.”

Interim Recruitment:

Heeft u tijdelijk een recruiter nodig bij extra capaciteit, dan kunt u VivaCare inzetten voor Interim Recruitment.

Bijscholing:

Alle medewerkers die bij VivaCare werken, doen mee aan interne E-learning en trainingen. Zo blijven we fris en bij de tijd en niet minder belangrijk bevoegd en bekwaam waar we dat moeten zijn!